Latexfetish – Nydelse for alle kroppens sanser

Får du en prikkende fornemmelse i hele kroppen, når du hører den erotisk knasende lyd af latex? Bliver du begejstret for at have et par superstramme læder- eller plastikbukser på? Så har du måske også en lille latexfetich!

At have en latexfetich betyder, at du bliver seksuelt ophidset eller får seksuel nydelse af at røre ved, se på eller bære tøj lavet af latex. Det kan være alt fra at have et par latex tights på, der krammer og understreger dine former, til noget så simpelt som at høre den karakteristiske lyd af latex i bevægelse.

Feticher er mere almindelige, end du tror


At have en latexfetich, eller enhver anden type fetich for den sags skyld, kan føles skamfuldt og pinligt, men sandheden er, at denne type fetich er mere almindelig, end du tror. Mange kvinder og mænd kan se en smuk kvinde eller mand i et par stramme læderbukser og føle sig ophidsede, samtidig med at de ville løfte næsen i vejret og pruste ad dig, hvis du fortalte dem, at du tændte latex.

At have en fetich betyder intet mere end at blive seksuelt ophidset af noget bestemt og ikke være mere pervers end en, der bliver tændt af at se folk i rødt lingeri. Så føl dig ikke skamfuld, der er rigtig mange latexelskere derude, som deler dine følelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *